Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage carefully and complete the sentences that follow A, B, C or D as the correct answers.

Read the following passage carefully and complete the sentences that follow A, B, C or D as the correct answers.

Colors and emotions

Colors are one of the most exciting experiences in life. I love them, and they are just as important to me as emotions are. Have you ever wondered how the two are so intimately related? Color directly affects your emotions. Color both reflects the current state of your emotions, and is something that you can use to improve or change your emotions. The color that you choose to wear either reflects your current state of being, or reflects the color or emotion that you need. The colors that you wear affect you much more than they affect the people around you. Of course they also affect anyone who comes in contact with you, but you are the one saturated with the color all day! I even choose items around me based on their color. In the morning, I choose my clothes based on the color or emotion I need for the day. So you can consciously use color to control the emotions that you are exposed to, which can help you to feel better. Color, sound and emotions are all vibrations. Emotions are literally energy in motion; they are meant to move and flow. This is the reason that real feelings are the fastest way to get your energy in motion. Also, flowing energy is exactly what creates healthy cells in your body. So, the fastest way to be healthy is to be open to your real feelings. Alternately, the fastest way to create disease is to inhibit your emotions.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
What is the main idea of the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:177143
Giải chi tiết

C

Ý chính của đoạn văn là gì?

A. Cảm xúc và màu săc là liên quan mật thiết với nhau

B. quần áo màu sắc có thể thay đổi tâm trạng

C. màu sắc là 1 trong số thứ thú vị nhất

D. màu sắc có thể giúp bạn sống khỏe

-> Chọn C

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 2:
Which of the following can be affected by color?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:177144
Giải chi tiết

B

Cái gì sau đây có thể bị ảnh hưởng nhiều nhất bởi màu sắc?

A. cảm xúc của bạn bè bạn

B. tâm trạng của bạn

C. Mong muốn của bạn với những chuyện giật gân

D. Khao khát của bạn

Dẫn chứng: Color directly affects your emotions

-> chọn B

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 3:
According to this passage, what do color, sound and emotions all have in common?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:177145
Giải chi tiết

. C

Theo đoạn văn: màu sắc, âm thanh và cảm xúc đều có cái gì chung?

A. Chúng đều liên quan đến sức khỏe

B.  Chúng đều là những dạng của cảm xúc

C. Chúng đều là những sự dao động

D. Chúng đều ảnh hưởng đến những tế bào của cơ thể

Dẫn chứng: Color, sound and emotions are all vibrations

-> chọn C

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 4:
According to this passage, what creates disease?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:177146
Giải chi tiết

 A

Theo đoạn văn cái gì tạo ra bệnh?

A. sự lờ đi những cảm xúc

B. mặc những đồ màu đen

C. tiếp xúc với những màu sáng

D. Cởi mở với cảm xúc

Dẫn chứng:  Alternately, the fastest way to create disease is to inhibit your emotions.

-> Chọn A

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
The term intimately in paragraph 1 is closest in meaning to ____.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:177147
Giải chi tiết

D

Từ “intimately” ngụ ý…….

A. rõ ràng

B. rõ rang

C. đơn giản

D. gần

Dẫn chứng:  Have you ever wondered how the two are so intimately related?

-> Chọn D

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 6:
The term they in paragraph 3 refers to ____.

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:177148
Giải chi tiết

B

Từ “they” ngụ ý……….

A. con người

B. màu sắc

C. cảm xúc

D. không đáp án nào đúng

Dẫn chứng: The colors that you wear affect you much more than they affect the people around you.

-> Chọn B

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 7:
The phrase saturated with in paragraph 3 is closest in meaning to ____.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:177149
Giải chi tiết

D

Cụm từ: saturated with gàn nghĩa vói………..

A. mệt mỏi với

B. cần

C. thiếu

D. được bao phủ bới

Dẫn chứng: Of course they also affect anyone who comes in contact with you, but you are the one saturated with the color all day

-> Chọn D

Đáp án cần chọn là: D

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com