Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Task 6. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer

Task 6. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 26 – 30.

            Sometimes you know things about people the first time you see them, for example, that you want to be friends with them or that you don’t trust them. But perhaps this kind of intuition isn’t as hard to  explain as it may seem. For instance, people give out their body language signals all the time. The way you hold your body, head and arms tells people about your mood. If you hold your arms tightly at your sides, or fold them across your chest, people will generally feel that you are being defensive. Holding  your head to one side shows interest in the other, while an easy, open posture indicates that you are self- confident. All this affects the way you feel about someone.

         Also, a stranger may remind you of a meeting with someone. This may be because of something as simple as the fact that he or she is physically similar to someone who treated you well or badly. Your feelings about a stranger could be influenced by a smell in the air that brings to mind a place where you were happy as a child. Since even a single word can bring back a memory such as that, you may never realize it is happening.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Thông hiểu

What does the word “open” in the passage most closely mean?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:357444
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 2:
Thông hiểu

What influences your impression of a person you meet in the first time?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:357445
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 3:
Thông hiểu

What one feels about a stranger may be influenced by something that                  .

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:357446
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 4:
Vận dụng

What does the second paragraph discuss?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:357447
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 5:
Thông hiểu

Intuition described in the passage can be explained by means of                  .  

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:357448
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com