Task 6. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer
Task 6. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 26 – 30.
Sometimes you know things about people the first time you see them, for example, that you want to be friends with them or that you don’t trust them. But perhaps this kind of intuition isn’t as hard to explain as it may seem. For instance, people give out their body language signals all the time. The way you hold your body, head and arms tells people about your mood. If you hold your arms tightly at your sides, or fold them across your chest, people will generally feel that you are being defensive. Holding your head to one side shows interest in the other, while an easy, open posture indicates that you are self- confident. All this affects the way you feel about someone.
Also, a stranger may remind you of a meeting with someone. This may be because of something as simple as the fact that he or she is physically similar to someone who treated you well or badly. Your feelings about a stranger could be influenced by a smell in the air that brings to mind a place where you were happy as a child. Since even a single word can bring back a memory such as that, you may never realize it is happening.
Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:
What does the word “open” in the passage most closely mean?
Đáp án đúng là: C
Đáp án cần chọn là: C
What influences your impression of a person you meet in the first time?
Đáp án đúng là: B
Đáp án cần chọn là: B
What one feels about a stranger may be influenced by something that .
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
What does the second paragraph discuss?
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
Intuition described in the passage can be explained by means of .
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
Quảng cáo
>> 2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hỗ trợ - Hướng dẫn
-
024.7300.7989
-
1800.6947
(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com












