Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage  and mark the letter (A, B, C or D) on your answer sheet to indicate the correct answer to

Read the following passage  and mark the letter (A, B, C or D) on your answer sheet to indicate the correct answer to each for  the questions. 

Telecommuting-substituting the computer for the trip to the job(27)-has been hailed as a solution to all kinds of problems related to office work. For workers, it promises freedom from the office, less time wasted in traffic, and help with child-care conflicts(29). For management, telecommuting helps keep high performers on board, minimizes tardiness and absenteeism by eliminating commutes, allows periods of solitude for high-concentration tasks(31), and provides scheduling flexibility. In some areas, such as Southern California and Seattle, Washington, local governments are encouraging companies to start telecommuting programs in order to reduce rush-hour congestion and improve air quality, but these benefits do not come easily. Making a telecommuting program work requires careful planning and an understanding of the differences between telecommuting realities and popular images.

            Many workers are seduced by rosy illusions of life as a telecommuter. A computer programmer from New York City moves to the tranquil Adirondack Mountains and stays in contact with her office via computer. A manager comes into his Office three days a week and works at home the other two. An accountant stays home to care for child; she hooks up her telephone modem connections and does office work between calls to the doctor.(32)

            These are powerful images, but they are a limited reflection of reality. Telecommuting workers soon learn that it is almost impossible to concentrate on  work and care for a young child at the same time. Before a certain age, young children cannot recognize, much less respect, the necessary boundaries between work and family.(33) Additional child support is necessary if the parent is to get any work done.

            Management, too, must separate the myth from the reality. Although the media has paid a great deal of attention to telecommuting, in most cases it is the employee’s situation, not the availability of technology, that precipitates a telecommuting arrangement.

            That is partly why, despite the widespread press coverage, the number of companies with work-at-home programs or policy guidelines remains small.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
What is the main subject of the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:104251
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 2:
According to the passage, what is the most important tool for a telecommuter to work at home?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:104252
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
The word “hailed” in the first paragraph is closest in meaning to

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:104253
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 4:
Which of the following is NOT mentioned as a problem for office employees?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:104254
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 5:
The word “tardiness” in the first paragraph is closest in meaning to

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:104255
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 6:
Which of the following is NOT mentioned as a problem for employers that is potentially solved by telecommuting?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:104256
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 7:
Which of the following is an example of rosy illusions of life created by telecommuting?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:104257
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 8:
Which of the following does the author mention as a possible disadvantage of telecommuting?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:104258
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 9:
Which of the following is an example of telecommuting as described in the passage?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:104259
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 10:
The word “precipitates” in the last paragraph can be best replaced by

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:104260
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com