Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 42.

      Horace Pippin, as an African-American soldier during World War I, was wounded in his right arm. He discovered, however, that by keeping his right wrist steady with his left hand, he could paint and draw. Pippin was not trained, but his artistic sensitivity and intuitive feel for two-dimensional design and the arrangement of colour and patterns made him one of the finest Primitive artists America has produced.

    Pippin did a series of paintings on the abolitionist John Brown and one on his war experiences, but he shied away from social issues for the most part and achieved his greatest  success with scenes of the people and places of his hometown of West Chester, Pennsylvania. His Domino Players, featuring four women gathered around a wooden table in a simple kitchen setting, is an excellent example of his rural domestic scenes.

 

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
According to the passage, which of the following is NOT true about primitive art?  

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:154825
Giải chi tiết

D

Câu A, B, C đều có thông tin tại câu 3 của đoạn 1: Pippin was not trained, but his artistic sensitivity and intuitive feel for two-dimensional design and the arrangement of colour and patterns made him one of the finest Primitive artists America has produced.

Chỉ có đáp án D là không được nhắc đến

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 2:
Horace Pippin discovered he could paint and draw            

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:154826
Giải chi tiết

D

Thông tin ở câu thứ 2 của đoạn 1: He discovered, however, that by keeping his right wrist steady with his left hand, he could paint and draw. (tuy nhiên,  Ông phát hiện ra, bằng cách giữ cho cổ tay phải của ông ổn định với tay trái của mình, ông có thể vẽ)

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Where in the passage is the name of Pippin’s hometown mentioned?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:154827
Giải chi tiết

            B

Tên quê ông được đề cập tại dòng 10:…. his hometown of West Chester, Pennsylvania.

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 4:
It may be inferred from the passage that Pippin  

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:154828
Giải chi tiết

A

Thông tin ở câu cuối bài: His Domino Players, featuring four women gathered around a wooden table in a simple kitchen setting, is an excellent example of his rural domestic scenes.

(Tác phẩm Domino Players của ông, có bốn phụ nữ vây quanh một chiếc bàn gỗ trong một khung cảnh nhà bếp đơn giản, là một ví dụ tuyệt vời của khung cảnh nông thôn của ông.) => ông được nuôi dạy rất giản đơn

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
The word “arrangement” in line 5 could best be replaced by which of the following?  

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:154829
Giải chi tiết

C

“arrangement” trong ngữ cảnh này được hiểu là “mixture”: sự kết hợp, sự hỗn hợp

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 6:
With which of the following statements would the author agree?    

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:154830
Giải chi tiết

C

Thông tin ở câu cuối cùng của đoạn 1: … made him one of the finest Primitive artists America has produced.

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 7:
The passage would most likely be required reading in which course?  

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:154831
Giải chi tiết

D

Bài viết này nằm trong lĩnh vực Art History (Lịch sử Nghệ thuật/ Lịch sự Hội hoạ)

Đáp án cần chọn là: D

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com