Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions

Colors and Emotions

            Colors are one of the most exciting experiences in life. I love them, and they are just as important to me as emotions are. Have you ever wondered how the two are so intimately related?

            Color directly affects your emotions. Color both reflects the current state of your emotions, and is something that you can use to improve or change your emotions. The color that you choose to wear either reflects your current state of being or reflects the color or emotion that you need.

            The colors that you wear affect you much more than they reflect the people around you. Of course, they also affect anyone who comes in contact with you, but you are the one saturated with the color all day! I even choose items around me based on their color. In the morning, I choose my clothes based on the color or emotion that I need for the day

            Color, sound, and emotions are all vibrations. Emotions are literally energy in motion; they are meant to move and flow. This is the reason that real feelings are the fastest way to get your energy in motion. Also, flowing energy is exactly what creates healthy cells in your body. So, the fastest way to be healthy is to be open to your real feelings. Alternately, the fastest way to create disease is to inhibit your emotions.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
 What is the main idea of the passage?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:165620
Giải chi tiết

Nội dung chính của đoạn văn là gì?

Cảm xúc và màu sắc có mối liên hệ mật thiết với nhau Màu sắc là 1 trong nhưng trải nghiệm tuyệt vời nhất trong cuộc sống. Quần áo nhiều màu sắc có thể thay đổi tâm trạng bạn Màu sắc có thể giúp bạn trở nên khỏe mạnh

ð  Chọn A 

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 2:
Who is more influenced by the colors you wear?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:165621
Giải chi tiết

Ai bị ảnh hưởng nhiều hơn bởi những màu sắc mà bạn mặc ?

Bạn bị ảnh hưởng nhiều hơn Mọi người quanh bạn bị ảnh hưởng nhiều hơn Cả A và B Cả A và B đều sai

Dẫn chứng: The colors that you wear affect you much more than they reflect the people around you.

ð  Chọn A 

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 3:
Which of the following can be affected by color?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:165622
Giải chi tiết

Điều gì sau đây có thể bị ảnh hưởng bởi màu sắc?

Nhu cầu về sự xúc động Cảm giác của những người bạn Khẩu vị của bạn Tâm trạng của bạn

Dẫn chứng: The color that you choose to wear either reflects your current state of being or reflects the color or emotion that you need.

ð  Chọn D

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 4:
According to the passage, what creates disease?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:165623
Giải chi tiết

Theo đoạn văn, điều gì dẫn đến bệnh tật ?

Mặc đồ màu đen Cởi mở với cảm xúc của mình Thờ ơ cảm xúc của mình Gắn bản than với những màu sắc tươi sang

Dẫn chứng: . So you can consciously use color to control the emotions that you are exposed to, which can help you to feel better.

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 5:
The term intimately in paragraph 1 is closest in meaning to.

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:165624
Giải chi tiết

Từ “intimately” trong đoạn 1 gần nghĩa với

Rõ ràng Rõ Gần gũi Đơn giản

Intimatlely= closely (adv): gần gũi

ð  Chọn C 

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 6:
The phrase saturated with in paragraph 3 is closest meaning to

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:165625
Giải chi tiết

Cụm từ “saturated with” trong đoạn 3 gần nghĩa nhất với

saturated with: chìm trong

covered with: phủ

bored with: chán nản

in need of: cần

lacking in: thiếu

Dẫn chứng: , but you are the one saturated with the color all day! I even choose items around me based on their color.

[nhưng , bạn là người được bao phủ trong màu sắc cả ngày! Tôi tậm chí chọn những đồ vật quanh mình dựa trên màu sắc của chúng.]

=>Chọn A

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 7:
What is the purpose of the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:165626
Giải chi tiết

Mục đích của đoạn văn là gì?

Đưa ra một cái nhìn khách quan về việc màu sắc ảnh hưởng như thế nào tới cảm xúc Chứng minh mối quan hệ giữa màu sắc và cảm xúc Thuyết phục người đọc rằng màu sắc có thể ảnh hưởng đến cảm xúc và cho bạn thêm năng lượng Chỉ ra rằng màu sắc quan trọng cho 1 cuoccj sống khỏe mạnh

ð  Chọn C 

Đáp án cần chọn là: C

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com