Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Dạng bài Đọc hiểu lớp 12

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indica te the correct answer to each of the questions.

Colors and Emotions Colors are One of the most exciting experiences in life. I love them, and they are just as important to me as emotions are. Have you ever wondered how the two are so intimately related?

Color directly affects your emotions. Color both reflects the current state of your emotions, and is something that you can use to improve or change your emotions. The color that you choose to wear either reflects your current state of being, or reflects the color or emotions that you need.

The colors that you wear affect you much more than they affect the people around you. Of course, they also affect anyone who comes in contact with you, but you are the one saturated with the color all day! I even choose items around me based on their color. In the morning, I choose my clothes based on the color or emotion that I need for the day. So you consciously use color to control the emotions that you are exposed to, which can help you to feel better.

Color, sound, and emotions are all vibration. Emotions are literally energy in motion; they are meant to move and flow. This is the reason that real feelings are the fastest way to get your energy in motion. Also, flowing energy is exactly what creates healthy cells in your body. So, the fastest way to be healthy is to be open to your real feelings. Alternately, the fastest way to create disease is to inhibit your emotions.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
What is the main idea of the passage?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:25447
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 2:
Which of the following can be affected by color?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:25448
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Who is more influenced by the colors you wear?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:25449
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 4:
According to the passage, what do color, sound, and emotions all have in common?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:25450
Giải chi tiết

Theo bài đọc, màu sắc, âm thanh và cảm xúc có đặc điểm chung là gì? => Chúng đều là các dạng rung động.

Dẫn chứng: Color, sound, and emotions are all vibration. ( Màu sắc, âm thanh, cảm xúc đều là sự rung động)

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 5:
According to the passage, what creates disease?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:25451
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 6:
The word “intimately” in paragraph 1 is closest in meaning to ________ .

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:25452
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 7:
The word “they” in paragraph 3 refers to ___________ .

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:25453
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 8:
Why does the author mention that color and emotions are both vibrations?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:25454
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 9:
The phrase “saturated with” in paragraph 3 is closest in meaning to _________ .

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:25455
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 10:
What is the purpose of the passage?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:25456
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com