Exercise 3: Read the passage carefully then circle the correct answer. Technology will allow
Exercise 3: Read the passage carefully then circle the correct answer.
Technology will allow homes in the future to be “smart.” Appliances will communicate with each other - and with you. Your stove, for example, will tell you when your food is cooked and ready to eat. Refrigerators will suggest recipes based on food items you already have.
Futurologists predict that many homes will have robots in the future. Robots already do many things such as building cars and vacuuming floors. But scientists today are starting to build friendlier, more intelligent robots that will be able to show feelings with their faces, just like humans. These robots will do work around the house such as cooking and cleaning. They will even take care of children and the elderly.
How soon will this smart home be a reality? There’s a good chance it will be a part of your life in 25 or 30 years, perhaps sooner.
Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:
What will make future houses smart?
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
According to the passage, the fridge of the future will be able to __________
Đáp án đúng là: C
Đáp án cần chọn là: C
Robots nowadays are widely used in __________
Đáp án đúng là: C
Đáp án cần chọn là: C
Scientists are building robots that can __________
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
Which of the following is NOT mentioned in the passage?
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
Quảng cáo
>> Học trực tuyến lớp 6 chương trình mới trên Tuyensinh247.com. Đầy đủ khoá học các bộ sách: Kết nối tri thức với cuộc sống; Chân trời sáng tạo; Cánh diều. Cam kết giúp học sinh lớp 6 học tốt, hoàn trả học phí nếu học không hiệu quả. PH/HS tham khảo chi tiết khoá học tại: Link
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hỗ trợ - Hướng dẫn
-
024.7300.7989
-
1800.6947
(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com










