Read the following passage and mark the letter A or B on your answer sheet to indicate the correct answer to each of
Read the following passage and mark the letter A or B on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the question.
The country is more beautiful than a town and more pleasant to live in. Many people think so, and go to the country for the summer holidays though they cannot live there all the year round. Some have a cottage built in a village so that they can go there whenever they can find the time.
English villages are not alike, but in some ways they are not very different from one another. Almost every village has a church, the round or square tower if which can be seen from many miles around.
The village green is a wide stretch of grass, and houses or cottages are built round it. Country life is now fairly comfortable and many villages have running water brought through pipes into each house. Most villages are so close to some small towns that people can go there to buy what they can’t find in the village shops.
Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:
When do city people often go to the country?
Đáp án đúng là: A
Đọc hiểu
Đáp án cần chọn là: A
Which one does the word “Some” in line 2 refer to?
Đáp án đúng là: B
Đọc hiểu
Đáp án cần chọn là: B
Which word is CLOSEST in meaning to the word “cottages” in paragraph 3?
Đáp án đúng là: D
Đọc hiểu
Đáp án cần chọn là: D
What is the common feature of English village?
Đáp án đúng là: B
Đọc hiểu
Đáp án cần chọn là: B
What is NOT mentioned in the life of English villages?
Đáp án đúng là: A
Đọc hiểu
Nội dung dịch:
Nông thôn đẹp hơn thị trấn và nó cũng dễ sống hơn. Nhiều người nghĩ vậy và họ đến nông thôn để nghỉ hè mặc dù họ không thể sống ở đó quanh năm. Một số có một ngôi nhà được xây dựng ở nông thôn để họ có thể đến đó bất cứ khi nào họ có thời gian.
Các ngôi làng ở Anh không giống nhau, nhưng về mặt nào đó thì chúng không khác nhau lắm. Hầu hết các làng có một nhà thờ, vòng hoặc tháp vuông nếu có thể được nhìn thấy từ nhiều dặm xung quanh.
Màu xanh của làng là một bãi cỏ rộng, và những ngôi nhà hoặc ngôi nhà tranh được xây dựng xung quanh nó. Đời sống nông thôn hiện nay khá thoải mái và nhiều làng có nước sinh hoạt được dẫn qua đường ống vào từng nhà. Hầu hết các ngôi làng đều gần một số thị trấn nhỏ nên mọi người có thể đến đó để mua những thứ họ không thể tìm thấy trong các cửa hàng trong làng.
Đáp án cần chọn là: A
Quảng cáo
>> Học trực tuyến lớp 7 trên Tuyensinh247.com. Đầy đủ khoá học các bộ sách: Kết nối tri thức với cuộc sống; Chân trời sáng tạo; Cánh diều. Cam kết giúp học sinh lớp 7 học tốt, hoàn trả học phí nếu học không hiệu quả. PH/HS tham khảo chi tiết khoá học tại: Link
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hỗ trợ - Hướng dẫn
-
024.7300.7989
-
1800.6947
(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com










