Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions. (1.5 points)

Vietnam's Top Hospitality Destinations

For the second consecutive year, Hoi An has been ranked as the most hospitable city in Vietnam according to prestigious travel awards. This ancient city, rich in history and cultural heritage, continues to captivate visitors with its exceptional service and warm welcome. The recognition is based on verified reviews submitted by millions of travelers from around the world who have experienced the destination first-hand.

The accolades extend beyond individual cities to entire provinces as well. Quang Nam Province, where Hoi An is located, secured the third position among Vietnam's top five most hospitable regions in the 13th edition of the Traveler Review Awards. It shares this distinction with four other provinces: Kien Giang, Ninh Binh, Ha Giang, and Lao Cai. Other notable destinations featured in the national hospitality rankings include Ninh Binh, Ha Giang, Phong Nha, Con Dao, Cao Bang, Phu Quoc, Cat Ba, Sapa, and Ha Long, each offering unique experiences to travelers.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Nhận biết

According to the passage, which of the following is NOT mentioned as a top hospitality destination in Vietnam?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:789645

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 2:
Nhận biết

The word "ricle" in paragraph 1 is OPPOSITE in meaning to _____.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:789646

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Nhận biết

The word 'It' in paragraph 2 refers to _____ .

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:789647

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 4:
Nhận biết

The word "captivate" in paragraph 1 could be best replaced by _____.

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:789648

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 5:
Nhận biết

Which of the following is TRUE according to the passage?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:789649

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 6:
Nhận biết

What can be inferred from the passage?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:789650

Đáp án cần chọn là: D

Quảng cáo

PH/HS 2K10 THAM GIA NHÓM ĐỂ CẬP NHẬT ĐIỂM THI, ĐIỂM CHUẨN MIỄN PHÍ!

>> Học trực tuyến lớp 9 và Lộ trình UP10 trên Tuyensinh247.com Đầy đủ khoá học các bộ sách: Kết nối tri thức với cuộc sống; Chân trời sáng tạo; Cánh diều. Lộ trình học tập 3 giai đoạn: Học nền tảng lớp 9, Ôn thi vào lớp 10, Luyện Đề. Bứt phá điểm lớp 9, thi vào lớp 10 kết quả cao. Hoàn trả học phí nếu học không hiệu quả. PH/HS tham khảo chi tiết khoá học tại: Link

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com