Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Michael Jordan was born on February, 1963, in Brooklyn, New York. His family moved to Wilmington, North Carolina.

Young Michael’s best sport was baseball. He did not make his high school basketball team when he was at school. Later, he played well enough to be noticed by Coach Dean Smith at the University of North Carolina (UNC). Jordan won scholarship to UNC. As a first-year student at UNC, Jordan scored the winning basket in the 1982 national college tournament championship game. He played two more seasons at UNC. He also played for the United States team in the 1984 Olympic Games. In 1984, Jordan entered the National Basket Association (NBA) player draft. He was chosen by the Chicago Bulls.

Many people think Michael Jordan was the greatest basketball player ever. He led the Chicago Bulls to six NBA championships. He was called “Air Jordan” because of his leaps towards the basket. Fans adored his smiling face and his determination to succeed. During his playing career, Michael Jordan became one of the most famous athletes in the world.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Where was Michael Jordan born?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:87118
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 2:
Michael Jordan scored the winning basket in the national college tournament championship game __________.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:87119
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Jordan was called “Air Jordan” because of__________.

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:87120
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 4:
The word “adored” in paragraph 3 mostly means__________.

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:87121
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
Which of the following is NOT TRUE according to the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:87122
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com