Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Task 6. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer

Task 6. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 26 – 30.

            Neil Armstrong started flying at an early age. He became interested in airplanes at the age of 2. At 15, he took flying lessons. He got a license to fly at 16. He learned how to fly before he learned how to drive a car. At university, he studied aeronautical engineering. This is the study of designing and making aircraft.

         After Armstrong became an astronaut in 1962, he was trained for 4 years for the Apollo program. The Apollo mission was to put a man on the moon in ten years. On July 16, 1969, the Apollo 11 landed on the moon. Because Armstrong was the leader, he became the first man to step on the moon. He said, "This is one small step for a man, one giant leap for mankind." He and his fellow astronaut, Buzz Aldrin, walked on the moon for two and a half hours. They collected rocks and did some experiments.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Vận dụng

What is the main idea of the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:357480
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 2:
Thông hiểu

The word “license” in paragraph 1 is closest in meaning to ________.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:357481
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Nhận biết

The word “This” in paragraph 1 refers to ________.

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:357482
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 4:
Thông hiểu

According to paragraph 2, which of the following is true about Armstrong's training as an astronaut?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:357483
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
Vận dụng

The author's main purpose in paragraph 2 is _______.

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:357484
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com