Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Task 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer

Task 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 1 – 7.

Walt Disney was born in 1901 in Chicago, but soon moved to a small farm near Marceline, Missouri. From this rural and rather humble beginning he later became one of the most famous and beloved motion-picture producers in history. Although he died in 1966, his name and artistic legacy continue to influence the lives of millions of people throughout the  world.

After several years of barely making ends meet as a cartoon artist operating  from  his  Los Angeles garage, Disney had his first success in 1928, with his release of a Mickey Mouse cartoon. Throughout the next decade, he continued to produce a number of cartoons, and develop more of his highly profitable and enduring creations, such as Donald Duck and Pluto. In the late 1930s, he   issued full-length cartoon film. Snow White became an instant commercial and critical success. This was only the first of many films, both animated and not, produced by Disney and his   studio.

But as renowned as Disney name is for cartoon and monies, it is probably best known for a  string of spectacular amusement and theme parks. Starting with California's Disneyland in 1955 and culminating with the fantastically successful Disney World and EPCOT Center in Florida, Disney became a household name. In recent years, the theme park concept became international, with openings in Toyo and Paris. With the continuing  success  of Disney,  the creation of future  theme park are under discussion.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Vận dụng

Which of the following is the title for the  passage?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:358671
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 2:
Vận dụng

What is the author's attitude toward the accomplishments of Walt Disney?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:358672
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Thông hiểu

According to the passage, which of the following is  true?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:358673
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 4:
Nhận biết

The word "enduring" in bold in paragraph 2 is closest in  meaning to                  .

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:358674
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
Nhận biết

The word “renowned” in bold in paragraph 3 is closest in  meaning to                   .

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:358675
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 6:
Vận dụng

It can be inferred from the passage that                         .

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:358676
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 7:
Thông hiểu

In future years it is most likely that                   .

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:358677
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com