Task 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer
Task 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 1 – 7.
Walt Disney was born in 1901 in Chicago, but soon moved to a small farm near Marceline, Missouri. From this rural and rather humble beginning he later became one of the most famous and beloved motion-picture producers in history. Although he died in 1966, his name and artistic legacy continue to influence the lives of millions of people throughout the world.
After several years of barely making ends meet as a cartoon artist operating from his Los Angeles garage, Disney had his first success in 1928, with his release of a Mickey Mouse cartoon. Throughout the next decade, he continued to produce a number of cartoons, and develop more of his highly profitable and enduring creations, such as Donald Duck and Pluto. In the late 1930s, he issued full-length cartoon film. Snow White became an instant commercial and critical success. This was only the first of many films, both animated and not, produced by Disney and his studio.
But as renowned as Disney name is for cartoon and monies, it is probably best known for a string of spectacular amusement and theme parks. Starting with California's Disneyland in 1955 and culminating with the fantastically successful Disney World and EPCOT Center in Florida, Disney became a household name. In recent years, the theme park concept became international, with openings in Toyo and Paris. With the continuing success of Disney, the creation of future theme park are under discussion.
Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:
Which of the following is the title for the passage?
Đáp án đúng là: B
Đáp án cần chọn là: B
What is the author's attitude toward the accomplishments of Walt Disney?
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
According to the passage, which of the following is true?
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
The word "enduring" in bold in paragraph 2 is closest in meaning to .
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
The word “renowned” in bold in paragraph 3 is closest in meaning to .
Đáp án đúng là: B
Đáp án cần chọn là: B
It can be inferred from the passage that .
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
In future years it is most likely that .
Đáp án đúng là: C
Đáp án cần chọn là: C
Quảng cáo
>> 2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hỗ trợ - Hướng dẫn
-
024.7300.7989
-
1800.6947
(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com












