Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Task 3. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer

Task 3. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 16 – 22.

            In addition to their military role, the forts of the nineteenth century provided numerous other benefits for the American West. The establishment of these posts opened new roads and provided  for the protection of daring adventurers and expeditions as well as established settlers. Forts also served as bases where enterprising entrepreneurs could bring commerce to the West, providing supplies and refreshments to soldiers as well as to pioneers. Posts like Fort  Laramie  provided supplies for wagon trains traveling the natural highways toward new frontiers. Some posts became stations for the pony express; still others, such as Fort Davis, were stagecoach stops for weary travelers. All of these functions, of course, suggest that the contributions of the forts to the  civilization and development of the West extended beyond patrol  duty.

         Through the establishment of military posts, yet other contributions were made to the  development of western culture. Many posts maintained libraries or reading rooms, and some - for example, Fort Davis - had schools. Post chapels provided a setting for religious services and weddings. Throughout the wilderness, post bands provided entertainment and boosted  morale.  During the last part of the nineteenth century, to reduce expenses, gardening was encouraged at the forts, thus making experimental agriculture another activity of the military. The military stationed at the various forts also played a role in civilian life by assisting in maintaining order, and civilian officials often called on the army for  protection.

                Certainly, among other significant contributions the army made to the improvement of the conditions of life was the investigation of the relationships among health, climate, and architecture. From the earliest colonial times throughout the nineteenth century, disease ranked as the foremost problem in defense. It slowed construction of forts and inhibited their military functions. Official documents from many regions contained innumerable reports of sickness that virtually incapacitated entire garrisons. In response to the problems, detailed observations of architecture and climate and their relationships to the frequency of the occurrence of various diseases were recorded at various posts across the nation by military surgeons.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Vận dụng

Which of the following statements best expresses the main idea of the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:358688
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 2:
Nhận biết

The word “daring” in paragraph 1 is closest in  meaning to                   .

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:358689
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 3:
Nhận biết

The word “others” in paragraph 1 refers to                       .

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:358690
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 4:
Vận dụng

Which of the following is the most likely inference about the decision to promote gardening at forts?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:358691
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
Thông hiểu

According to the passage, which of the following posed the biggest obstacle to the development of military forts?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:358692
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 6:
Nhận biết

The word “inhibited” in paragraph 3 is closest in  meaning to                   .

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:358693
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 7:
Thông hiểu

How did the military assist in the investigation of health  problems?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:358694
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com