Task 3. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer
Task 3. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 16 – 22.
These days, photography is considered an art form. However, people did not always feel this way. It took one of the greatest photographers of all time to change public opinion about photography: Ansel Adams.
Ansel Adams claimed that he knew his destiny when he first visited Yosemite, a national park, at the age of fourteen. Until then, the focus of his life had always been music; he had long dreamed of being a concert pianist, a career that would have required him to live an urban lifestyle. Instead, Adams found himself drawn to Yosemite and to other natural settings. Over time his love of photography became more influential than that of music. Contrary to the popular belief of the time, he believed photography to be an art form and often exhibited it as art.
Due to his love of nature, Adams became devoted to the conservation of and access to wilderness. He believed that the American people needed to experience nature in all its glory. Adams felt that the experience of nature was a spiritual one, a view evidenced by many of his photographs.
Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:
What is this passage primarily about?
Đáp án đúng là: C
Đáp án cần chọn là: C
What can we infer about photographers before Adams' time?
Đáp án đúng là: B
Đáp án cần chọn là: B
According to the passage, which of the following made Adams want to become a photographer?
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
The word “destiny” in paragraph 2 is closest in meaning to .
Đáp án đúng là: A
Đáp án cần chọn là: A
According to the passage, photography has come to be recognized as an art form since .
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
The word ‘it’ in paragraph 2 refers to .
Đáp án đúng là: C
Đáp án cần chọn là: C
According to the passage, all of the following are true of Adams EXCEPT that _ .
Đáp án đúng là: D
Đáp án cần chọn là: D
Quảng cáo
>> 2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hỗ trợ - Hướng dẫn
-
024.7300.7989
-
1800.6947
(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com












