Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Nowadays it is very important to be young. The tendency to see being young as something better than being old is a cultural phenomenon. But is it always good to be young? And isn't "young" sometimes "too young"?

When people are young, they are usually energetic and bold - they can work for longer periods of time and they are ready to take risks. As they still haven't had much experience, they don't have many hindrances, which means that there aren't many things to stand in their way. Young people have also got potential - they still have time to develop in many different ways. Because of that, employing young people can be a good investment.

On the other hand, being young doesn't automatically mean you're always happy. There is a lot of competition in society nowadays, which starts even when you're in school. Getting a good education isn't easy and can cost a lot of money. Next, you have to look for a good job. In spite of the fact that so many employers prefer young people, jobs aren't just waiting for you. And even if you find one, it is often only for a very short period of time.

Statistics show that the stress of modern life can sometimes bring young people a lot of troubles. Most of them can cope with problems very well, but some others break down and lose all hope. If we don't want this to happen, something must be done. So it is our responsibility to offer help to those to whom being young is definitely too young.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Nhận biết

What can we infer about young people from this passage?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:793608
Phương pháp giải

Đang cập nhật

Giải chi tiết

Đang cập nhật

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 2:
Nhận biết

Which is the best title for this passage?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:793609
Phương pháp giải

Đang cập nhật

Giải chi tiết

Đang cập nhật

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 3:
Nhận biết

The word "bold" in paragraph 2 is closest in meaning to

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:793610
Phương pháp giải

Đang cập nhật

Giải chi tiết

Đang cập nhật

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 4:
Nhận biết

The word "them" in paragraph 4 refers to

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:793611
Phương pháp giải

Đang cập nhật

Giải chi tiết

Đang cập nhật

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 5:
Nhận biết

According to paragraph 2, employing young people can be a good investment because they

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:793612
Phương pháp giải

Đang cập nhật

Giải chi tiết

Đang cập nhật

Đáp án cần chọn là: A

Quảng cáo

PH/HS 2K10 THAM GIA NHÓM ĐỂ CẬP NHẬT ĐIỂM THI, ĐIỂM CHUẨN MIỄN PHÍ!

>> Học trực tuyến lớp 9 và Lộ trình UP10 trên Tuyensinh247.com Đầy đủ khoá học các bộ sách: Kết nối tri thức với cuộc sống; Chân trời sáng tạo; Cánh diều. Lộ trình học tập 3 giai đoạn: Học nền tảng lớp 9, Ôn thi vào lớp 10, Luyện Đề. Bứt phá điểm lớp 9, thi vào lớp 10 kết quả cao. Hoàn trả học phí nếu học không hiệu quả. PH/HS tham khảo chi tiết khoá học tại: Link

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com