Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Task 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer

Task 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions 1 – 7.

COLORS AND EMOTIONS

Colors are one of the most exciting experiences in life. I love them, and they  are  just  as important to me as emotions are. Have you ever wondered how the two are so intimately related?

Color directly affects your emotions. Color both reflects the current state of your emotions, and is something that you can use to improve or change your emotions. The color that you choose to wear either reflects your current state of being, or reflects the color or emotion that you   need.

The colors that you wear affect you much more than they affect the people around you. Of   course they also affect anyone who comes in contact with you, but you are the one saturated with  the color all day! I even choose items around me based on their color. In the morning, I choose my clothes based on the color or emotion that I need for the day. So you can consciously use color to control the emotions that you are exposed to, which can help you to feel  better.

Color, sound, and emotions are all vibrations. Emotions are literally energy in motion; they are meant to move and flow. This is the reason that real feelings are the fastest way to get your energy    in motion. Also, flowing energy is exactly what creates healthy cells in your body. So, the fastest    way to be healthy is to be open to your real feelings. Alternately, the fastest way to create disease is  to inhibit your emotions.

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Vận dụng

What is the main idea of the  passage?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:358237
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 2:
Nhận biết

Which of the following can be affected by color?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:358238
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 3:
Thông hiểu

Who is more influenced by colors you  wear?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:358239
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 4:
Thông hiểu

According to this passage, what creates  disease?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:358240
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 5:
Thông hiểu

The term “intimately” in paragraph 1 is closest in meaning  to                 .

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:358241
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 6:
Nhận biết

The term “they” in paragraph 3 refers  to                        .

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:358242
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 7:
Vận dụng

Why does the author mention that color and emotions are both vibrations?

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:358243
Giải chi tiết

Đáp án cần chọn là: A

Quảng cáo

Group 2K8 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>>  2K8 Chú ý! Lộ Trình Sun 2026 - 3IN1 - 1 lộ trình ôn 3 kì thi (Luyện thi 26+ TN THPT, 90+ ĐGNL HN, 900+ ĐGNL HCM, 70+ ĐGTD - Click xem ngay) tại Tuyensinh247.com.Đầy đủ theo 3 đầu sách, Thầy Cô giáo giỏi, luyện thi theo 3 giai đoạn: Nền tảng lớp 12, Luyện thi chuyên sâu, Luyện đề đủ dạng đáp ứng mọi kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com