Tel: 024.7300.7989 - Phone: 1800.6947 (Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)

Thi thử toàn quốc cuối HK1 lớp 10, 11, 12 tất cả các môn - Trạm số 1 - Ngày 20-21/12/2025 Xem chi tiết
Giỏ hàng của tôi

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Artificial intelligence (AI) and related technologies are increasingly prevalent in business and society; besides, they have been applied to education. These technologies have the potential to transform many aspects of the teaching - learning process.

Basic activities in education like grading can be automated with the help of AI. At educational institutes, marking a large number of tests and assignments is tedious work. Teachers often find that grading takes up a considerable amount of time which can be used to interact with students and prepare for class. AI, at present, may not be able to actually replace human grading; however, it's getting pretty close. Nearly all kinds of multiple choice and fill-in-the-blank testing can now be performed by AI-driven machines, and automated grading of student writing may not be far behind. Essay-grading softwares are still in their infancy, yet they will be fully developed over the coming years, allowing teachers to focus more on classroom activities and professional development.

Learners can also get additional support from AI. For instance, tutoring programs based on artificial intelligence already exist to help students with basic courses of mathematics, writing, foreign language, etc. With the rapid pace of technological advancement in recent years, sophisticated tutoring systems which can help students learn high order thinking and stimulate their creativity will not be a pipe dream. Moreover, AI programs can give learners useful feedback and assistance. Some schools, especially those with online courses, are using AI systems to monitor students' progress. These systems not only offer students advice on individual courses but also help students choose majors in accordance with areas where they succeed or struggle.

For better or worse, AI systems have taken place in certain types of classroom activities. In the next decades, their influences will extend significantly, which offers both teacher and students a much wider range of services.

(Adapted from www.qualifax.ie)

Trả lời cho các câu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dưới đây:

Câu hỏi số 1:
Thông hiểu

What does the passage mainly discuss?

Đáp án đúng là: B

Câu hỏi:786618

Đáp án cần chọn là: B

Câu hỏi số 2:
Thông hiểu

The word "tedious" in paragraph 2 is CLOSEST in meaning to ______.

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:786619

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 3:
Thông hiểu

As stated in paragraph 3, existing tutoring programs based on artificial intelligence ______.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:786620

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 4:
Thông hiểu

The word "monitor" in paragraph 3 is CLOSEST in meaning to ______.

Đáp án đúng là: A

Câu hỏi:786621

Đáp án cần chọn là: A

Câu hỏi số 5:
Thông hiểu

The word "they" in paragraph 3 refers to ______.

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:786622

Đáp án cần chọn là: D

Câu hỏi số 6:
Thông hiểu

Which of the following statements is TRUE, according to the passage?

Đáp án đúng là: C

Câu hỏi:786623

Đáp án cần chọn là: C

Câu hỏi số 7:
Thông hiểu

Which of the following can be inferred from the passage?

Đáp án đúng là: D

Câu hỏi:786624

Đáp án cần chọn là: D

Quảng cáo

Group 2K9 ôn Thi ĐGNL & ĐGTD Miễn Phí

>> 2K9 Học trực tuyến - Định hướng luyện thi TN THPT, ĐGNL, ĐGTD ngay từ lớp 11 (Xem ngay) cùng thầy cô giáo giỏi trên Tuyensinh247.com. Bứt phá điểm 9,10 chỉ sau 3 tháng, tiếp cận sớm các kì thi.

Hỗ trợ - Hướng dẫn

  • 024.7300.7989
  • 1800.6947 free

(Thời gian hỗ trợ từ 7h đến 22h)
Email: lienhe@tuyensinh247.com